Vihdoinkin live-häämessut 26-27.3.2022!

Pitkään on ehditty odottaa ja nyt tämä odotus palkitaan maaliskuussa . Häämessukausi ja erityisesti live-häämessukausi starttaa Wanhan Sataman upeiden tiiliseinien suojissa 26-27.3.2022.

Floramore on nyt erityisessä roolissa tämän häämessun suhteen, koska minulla on ilo kertoa, että olen Mennään Naimisiin-häämessujen järjestäjä.

Elämysten Wanha Satama on toiminut tämän häämessun tapahtumapaikkana aiemmin jo 25 kertaa. Voi vain arvailla kuinka moni hääpari on näiden vuosien aikana huokaillut ihastuksesta messutunnelmissa ja niin ihastuttavassa miljöössä.

Tällä kertaa ihastusta lisää myös Floramoren kädenjälki ja messuille on tulossa koristeluiden lomassa inspiroivia kukkasomistuksia.

Messutapahtuman luo elämykselliseksi ja merkitykselliseksi tietysti näytteilleasettajat omien kauniiden osastojensa kanssa ja valmiina palvelemaan messuvieraat kahden vuoden odotuksen jälkeen.

Olemme tehneet kovasti töitä, jotta saamme häämessut onnistumaan tähän kevääseen. Nyt parhaimmillaan on ennakkolippujen myynti käynnissä lippukaupassa Mennään Naimisiin häämessut - Floramore Oy (eventiolive.fi) ja 28.2.2022 asti voi kerätä talteen Early bird- lipputarjouksen : pääsylippu tapahtumaan 12e . Muitakin mukavia lippuvaihtoehtoja on VIP-lipuista ja kimppalipuista, mutta käy katsomassa mikä itsellesi sopisi parhaiten messuiluun.

Häämessut on lattiasta kattoon asti täynnä kiinnostavaa katsottavaa

Floramoren toteuttama kukkakoriste Mennään Naimisiin-häämessuilla Videotuotanto | Valo Films | osastolla Wanhassa Satamassa 2020 kuva: Valofilms

Vielä on 30 päivää siihen, kun ovet aukeavat häämessujen maailmaan. Sitä ennen on Floramoren käsissä aika monta kukkaunelmaa tähän tapahtumaan ja eri osastoille messuvieraiden silmien iloksi. Luvassa on elämyksiä kaikille aisteille. Eli on ollut upeaa aikaa miettiä näitä erilaisia yksityiskohtia kävijöiden inspiraation lähteeksi. Häätrendit 2022 ja 2023 löytyvät kuplivan kepeästä ilmapiiristä Katajanokan tutuista maisemista.

Tule ottamaan viikonloppu vastaan kakkutastingissa, nauttien kukkakilpailusta, häämuotinäytöksistä tai istahda hetkeksi seuraamaan kuinka ilo valtaa mielen, kun unelmat häistä vihdoin alkavat käydä todeksi.

Tapahtuman ajankohtaiset tiedot löydät Mennään naimisiin – Mennään naimisiin-häämessut (mennaannaimisiin.fi) ja somesta seuramaalla @mennaannaimisiin_haamessut

Jos messut on sinulla mielessä ja haluat jotain aiheesta kysyä, niin ota minuun yhteys puh 044 529 4249

tai laita viestiä Kukkakauppasi ja floristisi

Nähdään Mennään Naimisiin-häämessuilla maaliskuussa